Опис на работното место

TrySpicy е гастрономска плтаформа и има за цел пребарување и откривање на ресторани. TrySpicy се користи од страна на потрошувачите на глобално ниво за да ги откријат, оценуваат и прегледуваат рестораните, како и да создадат сопствена лична мрежа на храна од доверливи препораки.

Дали сакате храна? Дали сакате да бидете дел од гастрономски Start-Up? Бараме млади луѓе кои се бестрашни и желни да учат. Ако ви се допаѓа технологијата, имаме многу предизвици за вас.

Бизнисите користат дигитални канали како што се социјалните медиуми, е-меил, нивните веб-страници итн, за да се поврзат со постојните и потенцијалните клиенти.

Оваа практика го промовира брендот и содржината на социјалните медиуми за да ја зголеми свеста за брендот, да оствари продажба и да привлече сообраќај кон мобилната апликација и веб страница.

Работната позиција се фокусира на следните приоритети:

  • Маркетинг на персонализиран профил на клиeнт
  • Маркетинг на социјални медиуми
  • Е-меил маркетинг

Барања

Во продолжение,наведени се барањата:

  • Флуентност, организираност, деталност во работењето, добро владеење со технологијата и поседување на способност за извршување на повеќе задачи.
  • Високи работни етички стандарди.
  • Ефикасност во работењето.